Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο
(0) 0 αντικείμενα - €0,00

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Η κατασκευή κοσμημάτων είναι μία διαδικασία που απαιτεί σαφήνεια, τεχνογνωσία και ακρίβεια. Πάνω από όλα όμως είναι μία τέχνη που απαιτεί αγάπη για τη μετατροπή της πρώτης ύλης.

Μιλήστε μας…
Αν έχετε ένα κόσμημα στο μυαλό σας, κατ’αρχήν εκφράστε μας την ιδέα σας. Πείτε μας, εξηγήστε μας ή σχεδιάστε μας πώς το έχετε φανταστεί. Δε χρειάζεται να είστε γραφίστες. Ούτε εμείς είμαστε! Τα σκίτσα επιπέδου δημοτικού είναι μια χαρά!

…και ακούστε μας.
Έχοντας πολλά χρόνια κατασκευής κοσμημάτων στο βιογραφικό μας, έχουμε την τεχνική γνώση να σας πούμε πώς μπορεί να φτιαχτεί αυτό που σας αρέσει. Μαζί θα συζητήσουμε το μέγεθος, τις αναλογίες, τις υφές, ακόμα και τα χρώματα των μετάλλων και των πετρών που θα χρησιμοποιηθούν. Θα σας προτείνουμε αυτό που νομίζουμε ότι είναι καλύτερο και παράλληλα θα σας καθοδηγήσουμε, ενσωματώνοντας πάντα τη δική σας άποψη και τις δικές σας επιθυμίες.

Ιδανικό να έχετε στη διάθεσή σας 10-15 εργάσιμες μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε περιπτώσεις κατασκευής κοσμημάτων με πιο ειδικές προδιαγραφές (π.χ. περίπλοκα σκαλίσματα, ασυνήθιστες πέτρες) μπορεί να χρειαστούν έως και 30 ημέρες.

Εάν επιθυμείτε την κατασκευή του δικού σας μοναδικού κοσμήματος, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας προσωποποιημένης δημιουργίας.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Reprizo