Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο
(0) 0 αντικείμενα - €0,00

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

Μετρήστε το δάχτυλο σας σε φυσιολογική θερμοκρασία καθώς οι αλλαγές του περιβάλλοντος επηρεάζουν το μέγεθος

Αποφύγετε να κάνετε μέτρηση όταν κάνει πολύ κρύο, καθώς τα δάχτυλα είναι πιο λεπτά, ή πολλή ζέστη, καθώς τότε συνήθως πρήζονται.

Λάβετε υπόψη το μέγεθος των αρθρώσεων (κόμποι των δαχτύλων)

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο δεξί και το αριστερό δάχτυλο

Μετράμε το μέγεθος πάντα στο δάχτυλο που θέλουμε να φοράμε το δαχτυλίδι
Αν η μέτρηση δεν γίνει σε κοσμηματοπωλείο και καταφύγετε στον οδηγό μεγεθών μετρήστε το δαχτυλίδι σας 3-4 φορές για να αποφύγετε πιθανό λάθος

Αν οι μετρήσεις σας οδηγήσουν ανάμεσα σε δύο μεγέθη επιλέξτε το μεγαλύτερο

Αν το δαχτυλίδι που θέλετε να αγοράσετε είναι φαρδύ επιλέξτε ένα νούμερο  μεγαλύτερο

Τα περισσότερα χρυσά και ασημένια δαχτυλίδια έχουν δυνατότητα μετατροπής μεγέθους. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, συνήθως σε δαχτυλίδια με πλαϊνές πέτρες, γίνεται παραγγελία ακριβώς στο χέρι σας.

Στο κατάστημα μας προσφέρουμε δωρεάν μετατροπή του μεγέθους μέχρι 4 νούμερα. Για μετατροπή περισσότερων από 4 νούμερα υπάρχει χρέωση ανάλογα με τον τύπο και το σχέδιο του δαχτυλιδιού.

Σε κάθε περίπτωση οποιασδήποτε μετατροπής κοσμήματος, ο πελάτης θα πρέπει να προκαταβάλει μέρος του κόστους αγοράς του προϊόντος ώστε να προχωρήσουμε σε μετατροπή

Τα γυναικεία νούμερα κυμαίνονται από 46-60

Τα πιο συνηθισμένα γυναικεία νούμερα είναι 54-55

Τα αντρικά νούμερα κυμαίνονται  από 57-70

Τα πιο συνηθισμένα αντρικά νούμερα είναι 60-63

Στόχος μας είναι να διατηρούμε ενήμερες τις κατηγορίες προϊόντων στο e-shop μας. Παρόλα αυτά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό προϊόντων ενδέχεται να μην έχει αναρτηθεί ακόμη. Σε περίπτωση που δεν βρείτε το προϊόν της αρεσκείας σας από το e-shop μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε αν υπάρχουν επιπλέον επιλογές ή πρόσφατες παραλαβές  για αυτό που χρειάζεστε.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από συσκευασία ειδικά σχεδιασμένη για το προϊόν, σακούλα και κάρτα εγγύησης . Αν ωστόσο επιθυμείτε επιπλέον συσκευασία δώρου το δηλώνετε κατά την παραγγελία σας και παραλαμβάνετε το προϊόν όπως επιθυμείτε χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όλα τα προϊόντα μας περνάνε από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και συσκευάζονται  επιμελώς. Αν ωστόσο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Όχι δεν είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε λογαριασμό για να κάνετε τις αγορές σας στο διαδικτυακό μας κατάστημα.

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια τεράστια συλλογή σχεδίων βερών, επώνυμων και μη. Μπορούμε να κατασκευάσουμε ό,τι  έχετε φανταστεί με τον σύντροφό σας, πάντα με εγγύηση ποιότητας. Πως όμως θα μπορέσετε να επιλέξετε το κατάλληλο σχέδιο για εσάς καθώς η βέρα είναι το κόσμημα που φοριέται σε καθημερινή βάση;

Αν είστε από τους ανθρώπους που θα φορούν τη βέρα τους πάντα και παντού, στη δουλειά, στον κήπο, στον ύπνο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα σχετικά απλό σχέδιο με πομπέ  τελείωμα για να μην «κόβει»

Τα σχέδια σε σαγρέ, σφυρήλατο ή αμμοβολή που υπάρχουν στην επιφάνεια κάποιων βερών. Με τον καιρό εξαφανίζονται. Χρειάζονται τακτική συντήρηση για να διατηρηθούν στην αρχική τους μορφή.

Οι φαρδιές βέρες είναι πιο δύσκολο να φορεθούν μαζί με άλλο δαχτυλίδι

Σε όλα τα σχέδια μπορεί να προστεθεί πέτρα (διαμάντι ή ζιργκόν) στη γυναικεία βέρα

Όλες οι βέρες διατίθενται και στα τρία χρώματα του χρυσού και σε 9,14 και 18 καράτια. Οι βέρες των 14 καρατίων θεωρούνται πιο ανθεκτικές καθώς διατηρούν το σχήμα και τη λάμψη τους και η τιμή τους είναι προσιτή.

Το πιο δημοφιλές σχέδιο βέρας είναι η κλασσική κίτρινη πομπέ βέρα στα 3,5mm

Το καθαρό χρυσάφι είναι 24k.Δεν είναι όμως όλα τα κοσμήματα σε καθαρό χρυσό. Τα καράτια δηλώνουν το ποσοστό περιεκτικότητας του πολύτιμου μετάλλου στα χίλια μέρη.

Έτσι έχουμε :

375/1000 δηλαδή 9k

Διαμορφώνει πιο προσιτές τιμές στα κοσμήματα και είναι πιο σκληρό. Παλιά δημιουργούσε οξειδώσεις, όχι όμως πια.

585/1000 δηλαδή 14k

Η πιο διαδεδομένη αναλογία στην Ευρώπη και στην Αμερική. Έχει την περιεκτικότητα, τη λάμψη και την αντοχή που πρέπει για ένα κόσμημα καθημερινής χρήσης. Ιδανικό για βέρες και καδένες.

750/1000 δηλαδή 18k

Χρησιμοποιείται κυρίως στα χειροποίητα κοσμήματα καθώς είναι πιο εύκαμπτο. Έχει χρώμα έναν τόνο πιο κίτρινο συνήθως.

Συναντάμε ωστόσο κοσμήματα σε 8,12 και 22 καράτια.

Το καράτι C στους πολύτιμους λίθους αναλογεί σε 0,2γρ και δηλώνει το βάρος. Διαφέρει από το καράτι Κ που δηλώνει την περιεκτικότητα χρυσού.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Reprizo