Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο
(0) 0 αντικείμενα - €0,00

APOSTOLOS

Ο Απόστολος Κλειτσώτης είναι Έλληνας σχεδιαστής κοσμημάτων. Τα έργα του από χρυσό και ασήμι σε αρμονικό συνδυασμό με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία σχεδίου, κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια.

Ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις δημιουργίες του. Τα κοσμήματά του βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

IOSIF

ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πτυχιούχος της σχολής Καλών Τεχνών της Σόφιας. Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση μαθημάτων τεχνολογίας υλικών, εξειδικεύεται σε ιδιαίτερες τεχνικές κατασκευής κοσμημάτων.

Είναι ο πρώτος που επαναφέρει στο προσκήνιο την παραδοσιακή τεχνική του σμάλτου. Οι δημιουργίες του αποπνέουν δυναμισμό και η ιδιαιτερότητά τους τα κάνει αναγνωρίσιμα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Maria Vordonaraki

Η Μαρία Βορδοναράκη έχει καταγωγή από την Κρήτη, ένα μέρος με μεγάλη παράδοση στην κοσμηματοποιϊα. Σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα από ασήμι 925 στο εργαστήριό της στο κέντρο της Αθήνας.

Στις δημιουργίες της κυριαρχούν η κίνηση, η  πλαστικότητα και η ασυμμετρία. Είναι γοητευμένη από τις καμπύλες, τα οργανικά υλικά και την πολύπλευρη φύση.

Οι ασπρόμαυρες αντιθέσεις είναι συνηθισμένες στην χρωματική της παλέτα εκφρασμένες με τεχνικές όπως η oxidence και τα κοσμήματα επιμεταλλωμένα με ρόδιο και υλικά όπως οι πέρλες και οι ημιπολύτιμες πέτρες. Μπορείτε να βρείτε την συλλογή της σε έναν μεγάλο αριθμό γνωστών κοσμηματοπωλείων, σε όλη την Ελλάδα καθώς και στην Ισπανία, το Βέλγιο και την Μεγάλη Βρετανία.

Βάσω Γαλάτη

Ζωή από χρυσόνημα.

Κάθε κόσμημα της Βάσως Γαλάτη είναι σαν μίτος της Αριάδνης που μόλις βγήκε από τη θάλασσα. Ξεθωριασμένος από την αλμύρα και στολισμένος με πολύτιμα πετράδια που λαμπυρίζουν στον ήλιο.

Τα κοσμήματά της είναι όλα χειροποίητα. Γι’αυτό ακόμα και αυτά που μοιάζουν δεν είναι ποτέ ίδια. Το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Το χρυσό νήμα πλέκεται με το ασήμι και τους ημιπολύτιμους λίθους και δημιουργεί αυτό το “χτυπημένο από τη θάλασσα” αποτέλεσμα.

Από τον Μάιο του 2007 άρχισε να δημιουργεί τις συλλογές της και έχει παρουσία τόσο σε εκθέσεις της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. 

Antigoni

Η Αντιγόνη σπούδασε αργυροχρυσοχοϊα στην Αθήνα και παράλληλα εργάστηκε δίπλα σε αναγνωρισμένους δημιουργούς χειροποίητων κοσμημάτων και έχει διακριθεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς για τα έργα της.

Τα σχέδια και οι κατασκευές της διέπονται από τις βασικές αξίες του μινιμαλισμού, διατηρούν όμως ακέραια την ομορφιά και την αρτιότητα τους.

Μέλημά της είναι να δημιουργεί πάντοτε ξεχωριστά κοσμήματα που να ανταποκρίνονται στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου.

ANO Jewellery

Με ξεχωριστή επιμονή στην ποιότητα, όλες οι δημιουργίες της ANO ισορροπούν ανάμεσα στο παλιό και στο σύγχρονο, στην σταθερότητα και την εξέλιξη, στο κλασσικό και το καινοτόμο. 

Λάμψη και διαχρονικότητα διαπλέκονται σε ένα δημιουργικό παιχνίδι με αποτέλεσμα δημιουργίες υψηλής αισθητικής.

Νέες αποχρώσεις χειροποίητη τεχνική και περίτεχνες γραμμές χαρίζουν στη νέα συλλογή Arte Nobile την πολυτέλεια που αναζητά κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Reprizo